Minikonfirmander

-kirke for 3. klasser

onsdage kl. 14.30-15.45

Når man går i 3. klasse, er der en enestående chance for at få nogle sjove og lærerige eftermiddage i kirken sammen med kirkens præster og Anne Mette.

Vi skal opleve kirke og kristendom sammen i leg, musik, fortælling og have alle sanser i spil. Vi undrer os over livets store og små spørgsmål og taler sammen om alle de mange svar, der kan komme, når man stiller den slags spørgsmål. Hvor kommer vi fra? Hvad er godt? Har nogen bestemt, hvad der er godt og ondt, eller bestemmer vi det selv? Hvorfor er vi her? Hører Gud kun en bøn, når man folder hænderne?  Ja, der er nok at tage fat på.

Til minikonfirmand tager vi børnenes spørgsmål alvorligt og kan også finde på at stille store spørgsmål til dem!

Vi glæder os til at være sammen med jeres 3. klasser - det plejer at være sjovt. Der er lidt at spise og god tid til at hygge sig sammen hver gang.

Man melder sit barn til hos Anne Mette - der kommer også sedler ud på Brændkjærskolen.

Første gang er onsdag d. 24. april og sidste gang er d. 26. juni.