Koncertklub

Koncertklubben er et tilbud om at komme ud og høre koncerter, som du måske ikke selv ville have gået til. Ambitionen er at finde koncerter, som byder på tårnhøjt musikalsk niveau især indenfor den klassiske genre og jazz-genren.

Koncertklubben er en af Brændkjærkirkens aktivitetstilbud, hvor du har mulighed for at tage ud og høre nogle koncerter sammen med andre koncertinteresserede – koncerter I en genre og stil, som du måske ikke selv ville have været opmærksom på eller have kommet til ellers?!

Koncertklubben er en af organist Kåre Brønseruds idéer. Idéen hænger lidt sammen med et andet faktum: at vi I Brændkjærkirken, ulig mange andre folkekirker, ikke arrangerer særskilte koncerter I kirkeligt regi. Der finder visse andre koncerter sted I kirken, men det er ikke kirken selv, der er arrangører af disse. Hvor gode og attraktive disse gæstekoncerter end er, så havde og har undertegnede en lyst til at udbyde muligheden for at høre musik I en anden genre og stil end den gæstekoncerterne typisk er i. Og hvorfor så ikke udnytte, at der findes masser af koncertarrangører derude, der gør det hårde benarbejde at arrangere koncerter – lige til at tage ud og høre. Og det er så det, vi I koncertklubben gør sammen. Samtidig kommer vi ud og ser forskellige kirker og koncertsteder, og genre- og kvalitetsmæssigt lader vi os gang på gang overraske.

Er du interesseret I at høre anderledes koncerter, så kig I Brændkjærkirkens kirkeblad, hvor koncerterne annonceres med tid og sted. Kontakt gerne Kåre for yderligere oplysninger – se under Kontakt på denne hjemmeside. N.B. Visse af koncerterne koster penge – billetafgiften står deltagerne selv for.

Onsdag den 6. juni kl. 17.00

Sommerkoncert og koncertklub

-denne gang på hjemmebane.

Koncertklubben er navnet på et tiltag, hvor musikinteresserede mødes og hører koncerter sammen med andre fra Brændkjærområdet og alle de, som i øvrigt er interesserede. Kort sagt: et koncertfællesskab. Vi tager gerne et glas vin sammen efter koncerten.

Dette kirkeblad er vores sommernummer, hvor aktivitetsniveauet kører på lidt lavere blus. Det samme ude i koncertverdenen, hvor der heller ikke er mange koncerter i den periode.

Derfor vil jeg prøve noget nyt i koncertklubben: at lave en koncert i kirken, hvor jeg selv spiller på klaver og måske orgel!

Det vil komme til at være en koncert, hvor jeg præsenterer smukke klassiske musikstykker af alletiders store komponister. Jeg fortæller om musikken og komponisten og spiller stykkerne. Der vil måske også være en lille musikalsk overraskelse undervejs.

Koncerten foregår i

Brændkjærkirken onsdag. d. 6. Juni kl. 17.00.