Kunstudvalget

Kunstudvalget arrangerer 3 udstillinger i året. Forårsudstilling, sommerudstilling og efterårsudstilling.

Kunsten er med mange forskellige udtryk. Det er en vigtig del af vores vurdering.

·         At give rum til eftertanke

·         At skabe glæde.

·         At provokere.

·         At skabe dialog.

·         At pirre alle sanser.

Udstillingerne ophænges i kirkens sideskib. Dermed bliver det de en del af gudstjenestrummet og opleves af kirkens mangeartede menighed.

Kunstudvalget består af:

Solveig Kock Gertsen, Karin Jacobsen, Jytte M. Madsen, Mona B. Lassen Molvær,

Grethe Thomasen, koordinator. Kan kontaktes på 22 99 42 09, mail. thomasenognielsen@mail.tele.dk

Efterårets kunstudstilling 2018

Det er en stor fornøjelse at byde velkommen til efterårets udstiller,

ikon og billedskaber Annie Margrethe Glistrup.

Selv udtrykker hun: Mit billedunivers har rødder i det ekspressive koloristiske univers. Det er de store spørgsmål, der arbejder gennem maleriet. Himmel og jord, sorg og glæde. Det eksistentielle danser rundt i farver og former og afspejler det liv vi lever”.Oplev dette spændende univers fra den 28. oktober, hvor vi holder fernisering efter gudstjenesten til søndag den 25. november 2018.

Kunstudvalget  i Brændkjærkirken