Mandehørm volume 2

Så begynder vi igen med Mandehørm i Brændkjærkirken. Vi mødes tirsdage kl. 19.30 og skaber her et rum for gode relationer og drøfter kristendom, liv og tro på mandevis. Vores tilgang til dagens temadrøftelse er: Hvad kan jeg bruge det til? Giver det mening for mig? Vores tilgang til hinanden er: Vi er sjældent helt enige og behøver heller ikke være det! Men vi bliver som oftest klogere. Der er ingen forberedelse!

Kl. 21.00 præsenteres aftenens specialøl, som nydes sammen med en lille anretning i hyggeligt selskab. Pris: 50-, kr. pr. gang. Vi skiftes til at stå for den lille anretning, som også kan bestilles udefra.

 

Første aften er d. 18. september: Tema: Er det tøset, når en mand føler skam? Dette spørgsmål drøftes efter et oplæg fra Ole Pihl. Denne aften serveres der Brændkjærbajer og efterårets 2 næste mandehørmsaftner planlægges.

 

Tilmelding til de enkelte aftner sker til Ole Pihl, 20651653, op@km.dk - af hensyn til serveringen. Har man glemt at melde sig til, er døren dog åben! Vi deler som brødre!

 

 Tirsdag d. 18. september, tirsdag d. 30. oktober, tirsdag d. 27. november

Ole Pihl, sognepræst