Torsdagscafé - hver torsdag kl. 10-12

Hver torsdag formiddag mødes en flok seniorer til hyggeligt samvær i Brændkjærkirkens sidehus. Det er så hyggeligt, og vi kan sagtens være flere. Der serveres formiddagskaffe med brød for 20 kr. Alle er velkomne.

Følgende datoer foregår der noget særligt ud over det ugentlige hyggelige samvær:

Henvendelse og tilmelding til arrangementerne:

Rita Brohus Wienberg - tlf. 20442500

Her er datoerne, hvor vi får besøg ude fra:

Den 7. marts får vi besøg af Ea Særkjær. Hun arbejder for KFUM sociale arbejde, det kan f.eks. handle om børn med mindreværd og forskellige problemer.

Den 21. marts kommer slægtsforsker Valdemar Eden. Han vil denne gang fortælle om sin onkel, der drog til Australien.

Den 4. april får vi besøg af Folkekirkepræst Peter Nikolaj Frøkjær fra Fredericia. Han vil fortælle om sin tid, som udsendt for Dan Mission til Hong Kong.

Den 25.april kommer tidligere sognepræst ved Ansgar kirke i Odense, Agnete Holm Hvidt, og fortæller eventyr og sagn på fynsk.

Den 2. maj får vi besøg af Frede Nielsen, som vi kender som leder af gruppen Skovtrolden. Han taler om myter, sagn, almuesnak og overtro.

Den 16. maj kommer Lisbeth Filtenborg og fortæller Bibelhistorier for voksne.

Den 23. maj får vi besøg af Else Oxenvad, som vil indvi os i den gave, hun lavede til sit barnebarns konfirmation. Hun kalder sit oplæg: En anderledes konfirmationsgave.