Torsdagscafé - hver torsdag kl. 10-12

Hver torsdag formiddag mødes en flok seniorer til hyggeligt samvær i Brændkjærkirkens sidehus. Det er så hyggeligt, og vi kan sagtens være flere. Der serveres formiddagskaffe med brød for 20 kr. Alle er velkomne.

Følgende datoer foregår der noget særligt ud over det ugentlige hyggelige samvær:

Henvendelse og tilmelding til arrangementerne:

Rita Brohus Wienberg - tlf. 20442500

Program

Torsdag d. 5.juli

Metha Kjeldsen viser billeder og fortæller om sin seneste tur til Canada.

Torsdag d. 19.juli

Besøg i Geografisk Have. Cafeen medbringer kaffe og brød.

Torsdag d. 2. august

Mange har læst bogen HYTTEN, nu skal vi se filmen.

Torsdag d. 16.august

Ordet er frit. Man kan medbringe en bog til oplæsning, eller måske fortælle en historie.

Torsdag d. 30. august

Forfatteren Hanne Fevre kommer og fortæller fra sin bog om vagabonden Kim. (Måske kommer Kim med)

Program

Torsdag d. 16.9: Vi skal lytte til senior volontør Bodil Jørgensen, som har arbejdet i Afrika og Mellemamerika, vi skal høre om hendes liv i det fremmede

Torsdag d. 20.9. Tidl. Overborgmester i Flensborg, nu projektleder for 100 års jubilæet for genforeningen, Simon Faber, vil fortælle os om forberedelserne til jubilæet.

Torsdag d. 4.10 Kommer tidl. chefanklager, nu forfatter og foredragsholder Henrik Werner Hansen, og fortæller om en gammel kriminalsag.

Torsdag d. 18.10 Vi får besøg af Sekretariatschef Jørgen Schou, fra Syddansk Universitet. Han vil berette om mindre heldige ting, som foregår på universitetet. Det kan være dokumentfalsk, eller snyderi ved eksamen.

Torsdag d. 1.11 Ægteparret Toftlund kommer og underholder med sang og musik. Han spiller på savblad, og hun på klaver.

Torsdag d. 15.11 da kommer Kristian Lynge, som nogen vil kende fra kirkens menighed. Han vil fortælle om Lina Sandell, og vi skal synge nogle af hendes sange.

Torsdag d. 29.11. kommer teolog, professor og underviser ved menighedsfakultetet i Århus, Peter Legarth. Han har skrevet bogen, EFTER STYRTET, og vil fortælle om sit liv, som er beskrevet i samme bog.