Kirkeyoga

Et åndehul med varme i kinderne og ro på tankerne.

Nogle af os falder mest til ro, når kroppen og åndedrættet er lidt i gang. Til kirkeyoga venter der en ny sansning af vores smukke kirkerum, blid yin-yoga med stræk i roligt tempo hvor alle kan være med, restorativ yoga som dæmper stress og uro og læsning af små bønner, tekster og vers, så tanken får lidt at tygge på, når freden har sænket sig over dig.

Vores kirkeyoga bliver til i et samarbejde med dygtige Ann Homer, der har 3 yogauddannelser på mere end 380 timers uddannelse med sig og Anne Mette Meyer, der finder de små bønner, tekster og musikstykker. Man oplever med det samme at være i kompetente og varme hænder, når Ann underviser. Hun siger selv, at hun elsker at undervise, så der er plads til alle; unge som gamle, store som små, stive som smidige. Ann har allerede vist os at undervisningen vitterligt har rum for alle typer kroppe og sindelag.

Sognepræst Iben M . Davids siger om kirkeyoga: ”Der var fred til både krop og sind. En skøn stund med plads til eftertanke, og kropsbevidsthed. Det kirkerum, jeg kender så godt, dannede den perfekte ramme.”

Der er 10 pladser på dette kirkeyogahold og man melder sig til med en mail til Anne Mette Meyer.

Der er åbent for tilmelding fra søndag d. 6. december og det er først til mølle.

Det koster ikke noget, men man skal så vidt muligt kunne komme alle gangene. Kirken stiller alt nødvendigt udstyr til din rådighed.

Vi har kirkeyoga 6 mandage fra kl. 19.00-20.30 i kirkerummet.

Første gang er mandag d. 4. januar og sidste gang er mandag d. 8. februar.

Anne Mette Meyer,

kirke- og kulturmedarbejder