for koncertarrangører

Du er koncertarrangør og interesseret I at lave en koncert I Brændkjærkirken?

Det er der mulighed for. Dog skal du være opmærksom på følgende:

Brændkjærkirkens menighedsråd har for flere år siden bestemt, at der ikke arrangeres særskilte koncerter betalt af kirkens budget. Ej heller står kirkens personale for at arrangere koncerter.

Det er bestemt, at alle penge på koncertbudgettet bruges til at hyre eksterne musikere ind til gudstjenester og andre kirkelige handlinger. Det drejer sig typisk om én eller to musikere og det er ofte jazzmusikere.

Til gengæld er det muligt ved at sende en ansøgning med informationer om koncerten til organist Kåre Brønserud at låne kirkerummet til koncertbrug. Din ansøgning skal godkendes af menighedsrådet og udfaldet afhænger lidt af typen af koncert men især afhænger det af, om vi I kirken har ressourcer til det: for det første, om der plads I kalenderen og for det andet, om vi har personale, der har tid og overskud til at komme og være ‘manden, der kender huset’ under afviklingen af koncert – det sidste er et krav fra menighedsrådet, at der er en person til stede, der kender kirken. Det er også muligt simpelthen selv at betale en fra kirken for at komme – vi har flere, der gerne vil tjene en skilling indimellem. Desuden skal du betale for rengøring af kirken efter koncerten. Dette koster typisk kr. 2.000,-

Alt det praktiske står du selv for: billetsalg, PR, roadies osv. Det eneste kirken stiller til rådighed er kirkerummet. Kontakt Kåre, hvis du vil arrangere en koncert og låne kirkerummet.