Konfirmander i Brændkjærkirken

I Brændkjærkirken konfirmerer vi de unge i 8. klasse.

Brændkjærkirken tilbyder konfirmandforberedelse og konfirmation for eleverne på Brændkjærskolen og Specialcenter Vonsild.

Tidspunktet for konfirmandforberedelsen aftales med skolen og har tradition for at ligge i skoletiden.

Hvis man er sognebåndsløser (SBL)  og ønsker sit barn forberedt og konfirmeret i Brændkjærkirken kan det lade sig gøre efter gældende praksis i Kolding. Man kan af praktiske grunde ikke påregne af ens barn forberedes og konfirmeres af den præst man løser sognebånd til.Tidspunktet for konfirmationsforberedelsen vil ligge uden for skoletid, og det er forældrenes ansvar at konfirmanden kan deltage.

For alle konfirmander i Brændkjærkirken gælder, at man skal tilmelde sig konfirmationsforberedelsen ved indskrivningen i maj/juni i 7. klasse

Konfirmandforberedelse 2018/19

Nu starter konfirmandforberedelsen

Onsdagshold:

kl. 9.15 - 10.15 ved Iben Munkgaard Davids (specialcenterhold)

kl. 15.15 - 16.45 ved Ole Pihl

kl. 15.15-16.45 ved Lene Thiim

kl. 13.30 - 15.00 ved Lene Thiim   (Idrætsklassen)

Torsdagshold:

kl. 13.30 - 15.15 ved Ole Pihl (Brændkjærskolen B)

kl. 13.30 - 15.15 ved Maja Nørtoft Lomholt  (Brændkjærskolen A)