Digital tilmelding

Her kan du tilmelde dit barn til konfirmandforberedelse og konfirmation med NemID.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Du kan tilmelde dit barn mellem 1.april og 30.september året før konfirmationen.

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt kirkekontoret.

Da den digitale tilmelding ikke giver os alle de oplysninger, vi har brug for, vil vi gerne at I også udfylder en tilmelding på papir og afleverer den på kirkekontoret.

Tilmelding - yderligere oplysninger - til udprint

Digital tilmelding - klik her

I Brændkjærkirken konfirmerer vi de unge i 8. klasse.

Brændkjærkirken tilbyder konfirmandforberedelse og konfirmation for eleverne på Brændkjærskolen og Specialcenter Vonsild.

Tidspunktet for konfirmandforberedelsen aftales med skolen og har tradition for at ligge i skoletiden.

Hvis man er sognebåndsløser (SBL)  og ønsker sit barn forberedt og konfirmeret i Brændkjærkirken kan det lade sig gøre efter gældende praksis i Kolding. Man kan af praktiske grunde ikke påregne af ens barn forberedes og konfirmeres af den præst man løser sognebånd til.Tidspunktet for konfirmationsforberedelsen vil ligge uden for skoletid, og det er forældrenes ansvar at konfirmanden kan deltage.

For alle konfirmander i Brændkjærkirken gælder, at man skal tilmelde sig konfirmationsforberedelsen ved indskrivningen i maj/juni i 7. klasse

Konfirmation 2020

Konfirmationer 2020