konfirmationsdage

Da vi ikke kan vide, hvilken klasse børnene kommer i, når der dannes nye klaser i 7. klasse henviser bogstavsbetegnelserne i det følgende til de klasser børnene har gået i grundskolen.

A(X) og B(Y) klasserne konfirmeres på Store Bededag. C(Z) klassen (hvis den findes) og idrætsklassen konfirmeres dagen efter - om lørdagen. Elever fra Specialcenter Vonsild konfirmeres søndag efter St. Bededag.

Eventuelle sognebåndsløserkonfirmander konfirmeres lørdagen før Store Bededag.

Alle konfirmationer vil finde sted om formiddagen.

Er der spørgsmål til ovenstående er man selvfølgelig velkommen til at kontakte
kirkekontoret på tlf. 75 53 00 73.

Konfirmationsår     A/X klassen  B/Y klassenC/Z klassenIdrætsklassenSognebåndsløser konfirmanderSpecialcenter Vonsild
20208. maj8.maj9.maj2.maj10.maj
202130. april30.april1.maj24.april2.maj
202213. maj13.maj14.maj7.maj15.maj

Sognebåndsløsning

Medlemmer af Folkekirken har ret til kirkelig betjening i bopælssognet.

Man har dog mulighed for at løse sognebånd til en præst i et andet sogn, end der, hvor man bor.

Dette giver de samme rettigheder, som dem der bor i dette sogn. dvs. ret til kirkelige handlinger samt at stille op og stemme til menighedsrådsvalg.

Ønsker du at løse sognebånd til en præst i Brændkjærkirken, skal du henvende sig til kirkekontoret eller den præst, du ønsker at løse sognebånd til.

Sognebåndsløsningsblanket