Kirke for børn og unge

I Brændkjærkirken har vi mange forskellige aktiviteter for børn og unge. Her på siden kan du læse om vores mange kor, vores minikonfirmandundervisning, akriviteter for de helts små, børnegudstjenester og meget mere. Du kan også blive inspireret af de mange links.

Ung i kirken

Ung i kirken handler om de 18-35-årige og folkekirken. Netværk og mentorordninger skal gøre det mere attraktivt for unge voksne at knytte bånd til folkekirken og engagere sig i det kirkelige arbejde.

Snapperklubben

Snapperklubben er en klub for børn, forældre, faddere og bedsteforældre, hvor man kan få ideer til at gøre den årlige dåbsdag rigtig festlig og inspiration til, hvordan man bringer Gud ind i en helt almindelig hverdag med havregrød og hente-bringe-cirkus.

Detmedgud.dk

Her kan du finde andagter og søge viden om Biblen - Folkekirken - Kristendom

På besøg i en kirke

Prøv en virtuel rundtur i en kirke, læse om kirkernes historie, kirkeåret og meget mere

Lege-database

FDFs legedatabase.

I Paulus´ fodspor

Online spil hvor du følger i Paulus´ fodspor.

Giraffen

Den helt store linkside hvor du kan finde det meste, der har med kirken at gøre.

LÆS OGSÅ OM