Kunstudvalget

Kunstudvalget arrangerer 3 udstillinger i året. Forårsudstilling, sommerudstilling og efterårsudstilling.

Kunsten er med mange forskellige udtryk. Det er en vigtig del af vores vurdering.

·         At give rum til eftertanke

·         At skabe glæde.

·         At provokere.

·         At skabe dialog.

·         At pirre alle sanser.

Udstillingerne ophænges i kirkens sideskib. Dermed bliver det de en del af gudstjenestrummet og opleves af kirkens mangeartede menighed.

Kunstudvalget består af:

Solveig Kock Gertsen, Karin Jacobsen, Jytte M. Madsen, Mona B. Lassen Molvær,

Grethe Thomasen, koordinator. Kan kontaktes på 22 99 42 09, mail. thomasenognielsen@mail.tele.dk

Dansende kunst

Det bliver rigtig forår, når der indbydes til forårets kunstudstilling.

Vi byder velkommen til billedkunstner Jytte Røgilds. Jytte bor i Horsens. Hendes mod til at springe ud som kunstner, er kommet snigende og efter flere opfordringer. Når man ser på Jytte Røgilds billeder, bliver man glad og let i sindet, der er en umiddelbarhed over hendes penselstrøg. ”Jeg maler det, jeg ser, glædes ved og undres over det, jeg ser. Det hænger tæt sammen for mig i hele processen. ” ”Jeg er sensitiv i min billedverden, og i en årrække har balletten været en stor inspiration” siger Jytte Røgilds.

Den røde tråd for farver og motivet til at danse.

Udstillingen kan opleves i kirkens sideskib fra søndag den 25. februar til søndag den 25. marts 2018.

Ved gudstjenesten d. 25. februar er der efterfølgende fernisering med et lille traktement.

Alle er velkomne.

Grethe Thomasen