Sommerhøjskole 2018

Velkommen til "Sensommer i Grænselandet" den 5.-11. august 2018

Brændkjærkirken har en over 20 år gammel tradition for sommerhøjskole, og allerede nu er det tid til at melde sig til sommerhøjskole 2018.

Højskolen Østersøen, som ligger lige i vandkanten af Aabenraa Fjord, indbyder derfor til højskoleophold i samarbejde med Brændkjærkirken.

Højskolen Østersøen fortæller:

"I grænselandet er man i det daglige liv beriget af, at to kulturer mødes, og det har vi ladet os inspirere af i det program, vi byder på. Vi byder selvfølgelig på en fin blanding af foredrag, sang og musik. Vi skal bl.a. høre om "Engang talte vi om blomsterne og bierne" v/forstander Annemarie Morris, som har været medlem af Det Etiske Råd, ligesom vi skal høre og opleve stor kunst.

Kurset byder også på tre spændende ture. Den ene går til Nordeuropas Monaco, ferieøen Sild, som er Tysklands absolut fornemmeste ferieparadis.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Højskolen Østersøen."

Så har du lyst til at få sol på næsen og luft under vingerne skulle du melde dig til dette kursus - og tag lige manden, konen, fætteren, svigerinden, vennen, veninden eller naboen med. Gode oplevelser er bedst, når de deles med nogen.

Kursusdeltagere fra Brændkjærkirken hentes og bringes i speciel bus fra Kolding, så transporten til og fra højskolen er inkluderet i prisen.

Det koster kr. 4400,- alt inkl. på dobbeltværelse og kr. 5000,- for eneværelse. Alle værelser har bad og toilet.

Sommerhøjskoleudvalget: Thorsten Østergaard, Inga Kristensen, Lisbeth Leth og Ole Pihl.