Koncertklub

Koncertklubben er en af Brændkjærkirkens aktivitetstilbud, hvor du har mulighed for at tage ud og høre nogle koncerter sammen med andre koncertinteresserede – koncerter I en genre og stil, som du måske ikke selv ville have været opmærksom på eller have kommet til ellers?!

Koncertklubben er en af organist Kåre Brønseruds idéer. Idéen hænger lidt sammen med et andet faktum: at vi I Brændkjærkirken, ulig mange andre folkekirker, ikke arrangerer særskilte koncerter I kirkeligt regi. Der finder visse andre koncerter sted I kirken, men det er ikke kirken selv, der er arrangører af disse. Hvor gode og attraktive disse gæstekoncerter end er, så havde og har undertegnede en lyst til at udbyde muligheden for at høre musik I en anden genre og stil end den gæstekoncerterne typisk er i. Og hvorfor så ikke udnytte, at der findes masser af koncertarrangører derude, der gør det hårde benarbejde at arrangere koncerter – lige til at tage ud og høre. Og det er så det, vi I koncertklubben gør sammen. Samtidig kommer vi ud og ser forskellige kirker og koncertsteder, og genre- og kvalitetsmæssigt lader vi os gang på gang overraske.

Er du interesseret I at høre anderledes koncerter, så kig I Brændkjærkirkens kirkeblad, hvor koncerterne annonceres med tid og sted. Kontakt gerne Kåre for yderligere oplysninger – se under Kontakt på denne hjemmeside. N.B. Visse af koncerterne koster penge – billetafgiften står deltagerne selv for.