Koncerter

Koncert med fangekoret

Lørdag d. 31. august kl. 14.30 Fangekoret har eksisteret siden midten af 1990’erne og ledes af ildsjælen Louise Adrian. Hun startede dengang koret i det nu lukkede Vridsløselille Statsfængsel og de første 10 år hengik i stilhed for offentligheden, men til stor glæde for de indsatte og eksindsatte. Specielt for koret er nemlig, at tidligere indsatte stadig får mulighed for at synge med i koret – som en slags livline og holdepunkt.

I 2004 udgav koret imidlertid en CD, og herfra tog begivenhederne fart i det offentliges søgelys: man fik øje på koret og kunne ved selvsyn se, hvordan musik er en samlende kraft. Selv den mest hårdkogte forbryder formår at lægge den daglige hakkeorden fra sig og fungere i et fællesskab på kryds og tværs af svære eksistentielle baggrunde.

I dag er der op mod 2 års ventetid på at få en koncert med koret, så det er med at skrive datoen i kalenderen og komme og opleve denne enestående begivenhed i Brændkjærkirken. Det er ganske gratis, og det er Brændkjærkirkens menighedsråd, der er værter ved arrangementet.

Kåre Brønserud, organist

Koncert med Pernille Rosendahl

Onsdag d. 23. oktober kl. 20 er der koncert med Pernille Rosendahl i kirken. Tid og rum er temaet og koncertrækken, der afholdes i kirker landet over kommer i kølvandet på hendes nye album ’The hurt’. Koncerten starter kl. 20, og dørene åbnes kl. 19. Billetter kan købes via websiden billet.musik.dk

N.B.: kirkekontoret har ikke noget at gøre med billetsalget og kan desværre heller ikke svare på spørgsmål om koncerten, der afholdes af en ekstern aktør. For spørgsmål skal du skrive en mail til denne mailadresse: musikdk@seetickets.com